Lumânări Decorative Handmade

Filtru

Showing all 7 Products

lumanari parfumate ceara naturala handmade cu fitil de lemn

Ghid de întreținere a lumânărilor tale parfumate

Abia aștepți să te bucuri de compania lumânării tale parfumate? Iată cum te poți pregăti pentru prima utilizare:

Asigură-te că lungimea fitilului este potrivită: înainte de fiecare aprindere, scurtează fitilul până la 6-7 mm. Recomandăm să folosești o foarfecă specială pentru ajustarea fitilului, te va ajuta să întreții mai ușor lumânarea ta de-a lungul duratei ei de viață. 

Lumânările cu fitil de lemn ard mai lent decât cele cu fitil de bumbac. Fitilul de lemn te ajută să prelungești experiența ta în compania lumânării preferate și te însoțește cu zgomote subtile, plăcute pe parcursul arderii, asemănătoare lemnelor care ard în șemineu. Dacă lumânarea ta cu fitil de lemn se aprinde mai greu, verifică să nu existe curenți de aer în jurul ei. De asemenea, după fiecare ardere, taie zimțișorii care se formează pe partea superioară a fitilului, fără să scurtezi prea mult din baza fitilului de lemn.

Cele mai recente articole

Livrare rapidă 1-2 zile lucrătoare

Transport gratuit comenzi peste 250 RON

Retur garantat în termen de 14 zile

Plată online sau
numerar

Lumânare Parfumată Aromă Gurmandă Scent Moods turnat[ manual din ceara naturala de soia

Lumânări parfumate din ceară naturală

O lumânare aprinsă are puterea de a transforma spații văzute sau subtile.

Te poate însoți discret, te poate inspira, energiza, încânta sau te poate invita la relaxare.

O lumânare parfumată poate fi:

• o sursă de lumină, care primește cu blândețe emoțiile tale
• o călătorie olfactivă printre amintirile tale, în imaginația și dorințele tale
• creatorul de momente cozy și aer intim din încăperile preferate 
• o întâlnire tactilă specială, cu materiale simple, de calitate

Călătorește oriunde cu Scentrips

Lumânările parfumate Scentrips te invită să descoperi locuri noi din exteriorul și din interiorul tău, vor să le lași să te inspire, să te bucure, să te captiveze.

Colecția Scentrips conține un grup de lumânări din ceară naturală, curioase, plimbărețe, cu mult chef de explorat. Ca toate creațiile din atelierul nostru, sunt turnate manual, cu ceară de soia curată, netoxică, flexibilă și jucăușă. În atelierul Scent Moods creăm lumânări handmade cu drag, pasiune și simțuri încântate, turnăm în loturi mici, în recipiente alese cu grijă, pe care ulterior le poți refolosi.

Ca să te bucuri de fiecare aprindere, lumânăril au fitil de lemn, vesel și vivace, care îți promite să te delecteze cu mici tresăriri sonore.

lumânare din ceară de soia turnată manual my home spa

Simte din plin cu Scentsation

Colecția Scentsation conține un grup vioi de lumânări din ceară naturală de soia, gurmande, exuberante, îndrăznețe, condimentate, cu arome intense, care te vor provoca la simțit.

Sunt turnate manual, cu drag și dedicare, în recipiente grele de ceramică, pe care ulterior le poți refolosi. Fitilul de lemn ajută lumânările să ardă mai încet, să dureze mai mult și să răspândească progresiv parfumul în încăperile tale. În plus, e un accesoriu interactiv, care te va acompania cu mici tresăriri sonore pe timpul arderii.

Explorează colecția Scentsation și pregătește-ți simțurile să primească din plin!

Colecție de lumânări decorative handmade parfumate, cu forme încântătoare, chef de iubit și de dăruit. Ca toate creațiile din atelierul nostru, sunt lumânări turnate manual, cu ceară naturală de soia, netoxică, flexibilă și jucaușă.În atelierul Scent Moods creăm lumânări handmade cu drag, pasiune și simțuri încântate, turnăm în loturi mici, lucrate atent, cu grijă.Pentru o experiență cât mai plăcută în compania lumânărilor din ceară naturală de soia Scent Moods, citește aici recomandările de folosire. Pentru orice întrebare legată de produsele Scent Moods, contactează-ne.Descoperă lumânările decorative, fă-ți un cadou sau surprinde pe cineva drag!
AcasăColecțiiCont
Caută